Burritos este o tortilla umplută cu fasole mexicana (“frijoles refritos”, specialitate de fasole pinto, care este zdrobită și apoi fiartă) și carne tocată (mai ales de vită), la care se adaugă ceapă, sos (de exemplu de ardei iute – chili), branză, orez etc.; dupa umplere, tortilla este rulată sub formă cilindrică.

Burritos POKKA – de pui sau vită cajun, de creveți (Surf & Tutf), chilli con carne, crispy chichen, de ciuperci. Se servește pe plită încinsă alături de tortilla și pico de gallo, smântână, sos de roții, sos de ardei iute.

Enchiladas este un preparat tradițional mexican, din tortillas de porumb, umplute cu carne sau brânză, rulate, îmbibate în sos chili (cu diverse condimente) si apoi coapte.

La POKKA Bistro & Cafe vei găsi două tipuri, în funcție de sos – Enchiladas Rojas (sos de roșii) și Enchiladas de Mole (sos de mole). Se servește pe plită încinsă alături de tortilla și pico de gallo, smântână, sos de roții, sos de ardei iute.

Sosul de mole sau de ciocolată, cum mai este denumit, este originar din Puebla Mexico și a fost creat in secolul al XVII-lea de o calugăriță, Andrea Asuncion, special pentru regele Spaniei. Acest sos conține sapte feluri de ardei, printre care ardei poblano, ardei cipotlle și multe alte condiment precum: semințe de bostan, alune, migdale, susan, ciocolată, scorțișoară, banană.

Fajitas este un peparat TEX-MEX autentic care înseamnă carne marinată în ulei (cu suc de lime, ardei, ceapă sau usturoi), taiată fâșii, friptă pe grătar împreuna cu diverse legume (ardei gras, roșii, ceapă, fasole) și servită cu tortilla și sosuri (guacamole, salsa, chili).

Fajitas POKKA – de vită, pui, creveți sau vegetariană. Se servește pe plită încinsă alături de tortilla și pico de gallo, smântână, sos de roții, sos de ardei iute.

Tacos este o tortilla rulată sau îndoită, de obicei prăjită pentru a fi crocantă, umplută cu carne (cel mai des vită sau porc la grătar), legume uscate și tăiate marunt, brânză, sos salsa, guacamole si alte garnituri.

Taco POKKA – de pui sau , chilli con carne, crispy chichen (sos de fasole, guacamole, sos de roșii, sos de ardei iute).

Quesadilla este un fel de plăcintă mexicană, ce conține tortilla umplută cu brănză, diverse tipuri de carne (la alegere) ce se servește alături de sosuri precum pico de gallo, smântână, sos de roșii și de ardei iute.

Quesadilla POKKA – de pui sau vită cajun, de creveți sote, chilli con carne, crispy chichen, de ciuperci.